Witam wszystkich!Szukam gara,tak ok.30-40 literków w miarę niedrogo ( alu,nierdz.,emalia ).Gdyby ktoś coś-byłbym dźwięczny.Oczywiście najlepsza byłaby miedzianka,ale chyba poza moim zasięgiem...
Poszukuję dużego gara
Collapse
X
-
W większości sklepów internetowych zajmujących się browarnictwem amatorskim dostępne są takie gary w cenie od 120 - 160 zł (emalia). Podobno taniej można znaleźć np. w macro.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
może to bedzie odpowiednie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziDo AGD podskocz i sprawa załatwiona
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miras2 Wyświetlenie odpowiedziWolałbym coś ciut większego za podobną kasę.
http://www.emalia.sklep.pl/p/pl/118/...z+pokrywa.html - 40l za 102zl + 22 przesyłka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bauer311 Wyświetlenie odpowiedziSprawdź w hurtowni Szymon przy ul. Elbląskiej, na wysokości wjazdu do rafinerii skręcasz w prawo. Jakiś czas temu były garnki 50L w cenie ok. 120zł
Comment
-
-
A podejdź do skupów złomu i pogadaj ze "skupowym". Tam czasem za śmieszną kasę można coś takiego znaleźć."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziCiut większy, ale i oczywiście ciut drożej:
http://www.emalia.sklep.pl/p/pl/118/...z+pokrywa.html - 40l za 102zl + 22 przesyłka.
Jak chodzi o garnki, którymi mógłby Pan być zainteresowany to posiadamy dwa w naszej ofercie. Jeden to garnek prosty 502 + pokrywka rozmiar 36cm o pojemności użytkowej 22l (cena 102zł), oraz 502 rozmiar 40 + pokrywka o pojemności 30l (cena 118zł).
Pozdrawiam,
Kierownik Działu Marketingu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bejot Wyświetlenie odpowiedziMoment, to chyba nie tak. Napisałem tamże zapytanie o gar o pojemności ok. 30l i dostałem taką odpowiedź:
Ale widzę, że w ich sklepie internetowym nie ma wystawionego 40l - pewnie dlatego się pomyliłem bo założyłem, że ten największy to 40l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA podejdź do skupów złomu i pogadaj ze "skupowym". Tam czasem za śmieszną kasę można coś takiego znaleźć.
Comment
-
Comment