Wiaderka na słód

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mareks
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1939

Wiaderka na słód

Mam na zbyciu 6 wiaderek z marketu po jogurcie.

Wiaderka są przeznaczone do spożywki i szczelnie zamykane.
    W jednym mieści się około 6kg słodu.

Oddam za przysłowiowe piwo lub dziękuję.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
    dadek
    Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
    2024-09-16, 23:54
  • PiotrN
    Witajcie !
    PiotrN
    Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
    Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
    2020-01-09, 11:10
  • Kevi
    Sprzedam Witryne chłodniczą
    Kevi
    Witam.
    Mam na sprzedaż Witryne chłodniczą (410l) po małych przeróbkach.
    Witryna chłodzi oraz podgrzewa( kablem grzewczym 100W),wmonowany nowy sterownik- elitech stc-1000 kontroluje zadaną temperature fermentacji,do witryny można zapakować dwa wiaderka fermentacyjne,lub 80 butelek...
    2018-05-13, 06:14
  • pegazus300
    Filtracja przez pieluchę lub gazę
    pegazus300
    Hej. Czy istnieją przeciwwskazania do filtracji przy wysładzaniu przez pieluchę tetrową lub gazę?

Mój pomysł jest taki, by do wiaderka z kranikiem włożyć inne wiaderko z podziurawionym dnem, jak sito. Na to nałożyłbym gazę bądź pieluchę, wszystko dlatego, że nie chcę...
    2018-03-22, 08:04
  • marcinoser
    Kupie wiaderka (fermentory)
    marcinoser
    Cześć, chętnie kupie w Krakowie wiaderka 30l, sztuk 2-3 do spożywki z przykrywką, celem zaadaptowania ich na fermentory. Wiem, że sprzęt dostępny w każdym branżowym sklepie internetowym, ale w zbujeckich cenach 30+ zł/ sztuke, więc jakby ktoś miał na pozbyciu to proszę o oddzew, jakoś...
    2013-04-07, 17:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...