Gdyby ktoś miał do odstąpienia gęstwę na terenie Trójmiasta byłbym wdzięczny.
Potrzebna gęstwa w Trójmieście!!!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Browar jest...-
Channel: Ukraina
-
-
Cześć mam dylemat co za piwo Mi wyjdzie z gestwa wb-06 słody pale ale , karmelowy, monachijski,
wiedeński.Została mi gestwa po weizenie a pszenicy ni chuchu, chodzi mi czy popsuje mi smak AIPY
czy pójdzie to pić-
Channel: Surowce
-
-
Browar z Badenii-Wirtembergii, który lata temu miał pszenicznego koźlaka na rynku polskim pod tą marką:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...warmia-tarczyn
To ma 16% ekstr. i 8 % alk.
Ten...-
Channel: Niemcy
-
-
Dzień dobry wszystkim.
Z góry przepraszam, jeśli podobny temat był już poruszany ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi.
Podjąłem się wyzwania uwarzenia pierwszego piwa. Starałem się poczytać na forach jak to robić, oglądałem filmiki. Wiadomym jest, że stworzenie dobrego...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment