Witam mam do sprzedania duży kocioł warzelny wykonany z blachy kwasowej 3mm, cena 350zł + przesyłka (ok.30-40zł). Kocioł posiada pokrywkę. Info pod nr. tel 607 369 476, lub na forum. Pozdrawiam
sprzedam kocioł warzelny 80l
Collapse
X
-
Mógłbyś jakieś foty zamieścić tego gara?
-
-
A ta podstawa jaką ma średnicę? Czemu ona służy?
Comment
-
-
przepraszam ale nie mogę załączyć rysunku....więc tak: wysokość kołnierza 6,5cm, średnica 30cm, odległość od spodu gara (końca kołnierza) do spodu płyty grzewczej (która jest wklęsła wynosi 4,5cm (oczywiście na środku), na brzegach równa jest wysokości kołnierza , czyli 6,5cm.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jogo3333 Wyświetlenie odpowiedziaktualna cena na Allegro 280złMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jogo3333 Wyświetlenie odpowiedzi, cena 350złPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jogo3333 Wyświetlenie odpowiedziaktualna cena na Allegro 280złMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
no cóż....jeśli komuś zależy na sprzedaży (a mi zależy) to cena idzie w dół....kocioł kupiłem za 350zł + przesyłka....i żeby nie być stratnym taką cenę zaproponowałem....zamieściłem informację na forum że aktualna cena wynosi tyle ile wynosi....w związku z czym czuję że postąpiłem w porządku....nie rozumiem Pana ataku na moją osobę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jogo3333 Wyświetlenie odpowiedzi....nie rozumiem Pana ataku na moją osobęMniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment