Tak jak w temacie, przebieg 4 warki - aktualnie jeszcze "pracują" do weekendu .
Oddam gęstwę Wyeast 3333 German Wheat - Warszawa
Collapse
X
-
Najlepsze drożdże jakie do tej pory używałem, nie mają problemu ze startem, dobrze odfermentowują, jestem bardzo zadowolony i ten szczep mogę polecić każdemu. Na ostatniej warce - "pszeniczne miodowe" ruszyły dosłownie po godzinie w 25 litrowej brzeczce.Pozdrawiam
ArturComment
-
Czy ruszyły i jak to jest najmniej ważne. Smak piwa jest ważny.
Gdy ja na nich robiłem to ta pszenica była mało pszeniczna.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Szybko wylewasz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment