Archiwalne magazyny "Brew Your Own" (dla nie wtajemniczonych - amerykańskie czasopismo dla piwowarów domowych w języku angielskim) odsprzedam po 15 złotych za sztukę + koszty wysyłki. Jeśli będą chętni podam konkrety!
Archiwalne magazyny Brew Your Own odsprzedam
Collapse
X
-
Do sprzedania mam:
2004 - 1/2 , 3/4 , 5/6 , 7/8 , 9 , 10 , 11
2005 - 3/4 , 5/6 , 7/8 , 9
2006 - 5/6 , 7/8 , 10 , 11 , 12
2007 - 5/6 , 10 , 12
2008 - 3/4 , 5/6 , 7/8
oraz "Build Brutus Ten"
Wszystkie egzemplarze w stanie b.dobrym . Cena za każdy - 15 złotych , plus koszty wysyłki.
Pozdrawiam serdecznie!Comment
-
Aktualnie dostępne numery:
2004 - 3/4 , 5/6 , 7/8 , 9 , 11
2005 - 5/6 , 7/8 , 9 , 12
2006 - 5/6 , 7/8 , 10 , 12
Przy zakupie wszystkich pozostałych egzamplarzy (13 sztuk) mogę policzyć jak za 11 , czyli 165 złotych za całość plus koszty wysyłki (Poczta Polska - polecony).
Pozdrawiam serdecznieComment
Related Topics
Collapse
-
Czesc
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jutro o godzinie 8:30 musimy oddać kasę fiskalną do serwisu, zatem jeśli złożyliście zamówienie/właśnie je składacie to wybierzcie dotpay lub pobranie albo czym prędzej wyślijcie nam potwierdzenie przelewu. Zamówienia, które wpłyną w dniu jutrzejszym po 8:30 (albo potwierdzenie przelewu...
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2020-01-22, 17:43 -
-
Dzień dobry, posiadam 4 zestawy ze słodów Ceskiego lezaka swetlnego i 1 porter bałtycki , wszystkie 20 l. Kupiłem w Twój browar po nowym roku. To był mój plan na zimę, niestety nie wyszedł i nie wyjdzie, już nie mam złudzeń, szkoda żeby się zmechacił u mnie, chciałbym odsprzedać ,...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-03-12, 22:46 -
-
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
-
Channel: Mołdawia
-
-
Znany i raczej nielubiany
, a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment