Jakąś gęstwę, jak w temacie.
Górniaki przygarnę-Wrocław lub na Zlocie
Collapse
X
-
Górniaki przygarnę-Wrocław lub na Zlocie
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-29, 13:43 -
-
Co w Polsce działaj jakieś mikro browary? Przez mikro browary rozumiem takie powiedzmy z warzelnią 2,5hl-3hl w formule rzemieślniczej (nie chodzi mi o restauracyjne) Działa gdzieś coś takiego z powodzeniem? Na jakim sprzęcie bazują? Po doświadczeniach z piwowarstwem domowym myślę nad takim...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
KOMUNIKAT Nr 1/2019 z 2019.08.09
Widząc spore zainteresowanie kalendarzem giełd birofiliów spróbuję prowadzić coś podobnego dla wszystkich imprez piwnych.
1. Podaję TYLKO datę, miejscowość, nazwę imprezy i źródło wiedzy o imprezie.
2. Jeśli wiesz o imprezie,...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
W 2017 na obrzeżach miasta, przy głównej ulicy w kierunku północnym, powstał obiekt który musi robić wrażenie.
Kompleks hotelowo-restauracyjny w którego włożono sporą kasę. Wnętrza stylizowane na zamkowe, w kątach stoją zbroje rycerskie i wiele artefaktów stylizowanych na średniowieczny...-
Channel: Rumunia
2019-10-21, 19:41 -
-
Bubeneč to północna dzielnica starej Pragi z dużymi, pięknymi zazwyczaj 4 piętrowymi kamienicami. W ciągu roku powstały to 2 browary restauracyjne - Bubeneč i Lajka.
W tym pierwszym byłem 12.09.2019, dwa tygodnie przed jego pierwszymi urodzinami.
Mieści się prawie naprzeciwko...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.