potrzebne kegi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Raku-70
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.11
    • 1

potrzebne kegi

Witam. Potrzebuję trzy kegi 50l. mogą być bez zaworów.
    Pozdrawiam
  • rado-browar
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.12
    • 4

Mam kega 50l - 130zł.
    Ale nie wysyłam kurierem - skąd jesteś?
    małopolskie / świętokrzyskie / podkarpackie - na niektórych trasach mogę podrzucić.
    liil@poczta.onet.pl
    R.

Comment

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
      Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
      Andrzej2025
      Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
      2025-01-28, 14:19
    • macmar7878
      do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
      macmar7878
      Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
      Wojewodztwo slaskie
      T:576046066...
      2022-04-25, 11:07
    • lagger8
      1 reduktor 2 kegi?
      lagger8
      Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
      2019-06-04, 11:06
    • darekd
      Spessart, Kreuzwertheimer Weissbier
      darekd
      Browar z Kreuzwertheim z bawarskiej Dolnej Frankonii.

https://spessart-brauerei.de/

Nie ma tam jednak w rozpisce tego piwa. Być może jest ono sprzedawane pod tą nazwą tylko do znanej sieci napojowej Hoffmann, której punkty możne znaleźć w Brandenburgii, też blisko...
      2025-03-08, 23:37
    • dadek
      Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
      dadek
      Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
      Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
      2025-01-11, 02:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...