Poszukuję garnek emaliowany o pojemności 30-40 litrów. Najlepiej z odbiorem we Wrocławiu i okolicach, ale garnki z innych rejonów Polski też mogą mnie zainteresować
Kupię Garnek Emaliowany 30-40 litrów
Collapse
X
-
Każdy sklep AGD.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziKażdy sklep AGD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziBardzo optymistyczne stwierdzenie w Gdańsku nie znalazłem żadnego sklepu, który by je sprzedawał, mimo że szukałem intensywnie. W końcu trzeba było kupić w internecie. Teraz chyba mało kto robi w domu przetwory, nie mówiąc o gotowaniu pieluch Nie ma zapotrzebowania na takie gary. Prawdę mówiąc nawet 10 litrów nie było łatwo znaleźć, a myślałem, że takie to już muszą być w każdym sklepie AGD.
Nie mówiąc o targuLast edited by jacer; 2010-10-31, 14:46.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziBardzo optymistyczne stwierdzenie w Gdańsku nie znalazłem żadnego sklepu, który by je sprzedawał, mimo że szukałem intensywnie. W końcu trzeba było kupić w internecie. Teraz chyba mało kto robi w domu przetwory, nie mówiąc o gotowaniu pieluch Nie ma zapotrzebowania na takie gary. Prawdę mówiąc nawet 10 litrów nie było łatwo znaleźć, a myślałem, że takie to już muszą być w każdym sklepie AGD.
Comment
-
-
Koledzy rzeczywiście ciekawie mają, ale we Wrocku takie pojemności bardzo rzadko się zdarzają w sklepach. Jakbyś nic nie znalazł, to informuję, że nasz sklep oferuje opcję dostawy do Wrocławia i mamy takie gary w ofercie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWstąpiłeś do Makro?
Comment
-
Comment