Poszukuję garnek emaliowany o pojemności 30-40 litrów. Najlepiej z odbiorem we Wrocławiu i okolicach, ale garnki z innych rejonów Polski też mogą mnie zainteresować
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Bardzo optymistyczne stwierdzenie w Gdańsku nie znalazłem żadnego sklepu, który by je sprzedawał, mimo że szukałem intensywnie. W końcu trzeba było kupić w internecie. Teraz chyba mało kto robi w domu przetwory, nie mówiąc o gotowaniu pieluch Nie ma zapotrzebowania na takie gary. Prawdę mówiąc nawet 10 litrów nie było łatwo znaleźć, a myślałem, że takie to już muszą być w każdym sklepie AGD.
Bardzo optymistyczne stwierdzenie w Gdańsku nie znalazłem żadnego sklepu, który by je sprzedawał, mimo że szukałem intensywnie. W końcu trzeba było kupić w internecie. Teraz chyba mało kto robi w domu przetwory, nie mówiąc o gotowaniu pieluch Nie ma zapotrzebowania na takie gary. Prawdę mówiąc nawet 10 litrów nie było łatwo znaleźć, a myślałem, że takie to już muszą być w każdym sklepie AGD.
U mnie są, w Trzebnicy sąsiednej jeszcze więcej.
Nie mówiąc o targu
Ostatnia zmiana dokonana przez jacer; 2010-10-31, 14:46.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Koledzy rzeczywiście ciekawie mają, ale we Wrocku takie pojemności bardzo rzadko się zdarzają w sklepach. Jakbyś nic nie znalazł, to informuję, że nasz sklep oferuje opcję dostawy do Wrocławia i mamy takie gary w ofercie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wstąpiłeś do Makro?
Owszem, ale nie było. W moim przypadku nie ma już tematu, bo garnek kupiłem w końcu w pewnym internetowym sklepie dla piwowarów chodziło mi jednak o to, że w przypadku takich kotłów łatwo wcale nie jest i nie dziwie się koledze, że szuka okazji na browar.biz
Mam na sprzedaż zestaw: Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
oraz Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
+ gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Comment