Butelki Vichy 0,33

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Greg
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.11
    • 72

Butelki Vichy 0,33

W ramach porządków w piwnicy ujawniło się ponad 300 sztuk bardzo ładnych butelek Vichy 0,33l. Duuuża większość z nich jest całkowicie nowa i nieużywana, aczkolwiek warstwa kurzu piwnicznego zdążyła je dawno pokryć.
    Pojemność idealna do porterów i mocnych piw.

Odstąpię za 0,50 zł/sztuka, odbiór osobisty we Wrocławiu.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Hannoversch Münden, Markt 3, Ratsbrauhaus
    dadek
    Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
    Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...
    2024-09-12, 23:59
  • dadek
    Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
    dadek
    Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
    2024-05-12, 23:57
  • dadek
    Nieczajna 32, Browar Nieczajna
    dadek
    13.05.2021 będąc w Poznaniu zabrałem się do Nieczajnej z Jankiem Szałą, który warzy tu kontraktowo. Inaczej czekał by mnie 5 kilometrowy spacer ze stacji PKP Wargowo. Teren gdzie znajduje się browar leży kawałek od wsi i na pierwszy rzut oka budzi mieszane uczucia. Betonowe płoty, siatki...
    2021-06-10, 17:23
  • pegazus300
    Która mała butelka najlepsza?
    pegazus300
    Hej, mam zamiar butelkować w 0,33 l i rozważam 3 opcje:

1. Longneck
    2. Vichy
    3. Bączek

Słyszałem, że bączki są najlepsze, a jak jest z Vichy i Longneckami? Czy są wytrzymałe? Czy łatwo się kapslują gretą?
    2018-03-21, 14:39
  • heckler
    Czechy, Šenov, Obecní 6, Pivovar Šenov
    heckler
    Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov.
    Tradycja warzenia piwa w tym mieście sięga, aż trzysta lat wstecz, więc jest czym się pochwalić. Do tej pory na przeciwko...
    2019-03-12, 07:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...