Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Kegi 10,5 l
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzido kuflaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo to, butla CO2, rurki, kranik, zawory i jazda
Z resztą sobie poradzęPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bulipunk Wyświetlenie odpowiedziOK!
Więc mamy 65 kegów już na liście. Teraz pytnaie jak je rozprowadzić po Polsce...
Poczekamy i miejmy nadzieję że na kolejnych 5 pewnie ktoś się znajdzie
Boję się tylko że nie dostanę głowicy do tych kegów i co wtedy?
A jeszcze jedno pytanie co do tych kegów mam na które mnie dzisiaj kumpel naprowadził. Czy one są czyste? Bo ten kolega właśnie kupił kiedyś kega a w środku był jakiś stary, twardy syf, który moczył się kilka dni żeby w ogóle dało się go ruszyć. A potem okazało się, że od środka są w nim jakieś wżery korozyjne tak, że piwa z niego przez metaliczny smak nie dało się wypić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziKegi może będą glowice np tu http://bolid.pl/tresc,glowice-keg.html
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marecki1410 Wyświetlenie odpowiedzi
A jeszcze jedno pytanie co do tych kegów mam na które mnie dzisiaj kumpel naprowadził. Czy one są czyste? Bo ten kolega właśnie kupił kiedyś kega a w środku był jakiś stary, twardy syf, który moczył się kilka dni żeby w ogóle dało się go ruszyć. A potem okazało się, że od środka są w nim jakieś wżery korozyjne tak, że piwa z niego przez metaliczny smak nie dało się wypić.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
w wewnętrznych ściankach kega... I nie wiem jakim cudem albo skąd ten keg pochodził skoro produkuje się je z nierdzewki. Ale widziałem to na własne oczy (w rozciętym do autopsji kegu).Last edited by Marecki1410; 2011-05-21, 20:47.
Comment
-
-
Cofasz pytanie? Ale nastraszyć na straszyłeś hehe
Coś pan sprzedający nie odpowiada. Poczekamy jeszcze trochę. Chyba szuka ciągle kogoś co by kupił te kegi za 80 zł/szt.Michał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
Comment
-
-
Dostałem wiadomość:
"Witam Panie Michale.
Przykro mi bardzo, sprzedałem wszystkie beczki ,
miałem o wiele korzystniejszą ofertę.
pozdrawiam"
Więc teraz przyznać się kto to podkupił...Michał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
Comment
-
Comment