Taboret gazowy pożyczę - okolice Rzeszowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kambol
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.01
    • 41

Taboret gazowy pożyczę - okolice Rzeszowa

Chętnie pożyczyłbym od kogoś z okolic Rzeszowa taboret gazowy na jedną/dwie warki.
    Na okres wakacji przemieszczam się do domu, gdzie nie mam odpowiedniej kuchenki, a piwo czeka na warzenie...
    Oczywiście forma wynagrodzenia do ustalenia

Related Topics

Collapse

• grodek
    Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
    grodek
    Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
    2024-03-10, 18:44
  • zepol
    HERMS 100+100+50 L + stół + taboret + sterownik
    zepol
    Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...
    2023-07-28, 10:26
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 18:05
  • ART
    Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
    ART
    Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
    2022-03-16, 19:56
  • chomik1976
    Taboret gazowy - obsługa
    chomik1976
    Witam wszystkich,

Kupiłem taboret gazowy do warzenia ale nie umiem go obsługiwać. Przeczytałem posty jednak nie znalazłem tam odpowiedzi na następujące pytanie:
    Jak zapalać ?, czy kurek od butli odkręcić tylko troszkę czy bardziej ?, czy następnie regulator od taboretu...
    2016-07-03, 11:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...