WITAM !!!
Fakt, nie udzielam się tutaj nazbyt często, penetruje jednak i czytam co jakiś czas to zacne forum. Poniższy tekst zamieściłem też w innym miejscu forum.
Kiedyś prezentowałem już z dodatnim dla obu stron efektem swoją ofertę.
Dzisiaj mam kolejną. Taką samą.
Chodzi o to że mam ponad 120 butelek (nie wiem dokładnie, czasem kilka wziąłem ale przybywało zawsze więcej, ha,ha).
Oczywiście mógłbym je przebrać, wyrzucić bezzwrotne a zwrotne sprzedać. Ale to takie zwykłe, bez sensu głębszego.
O ileż głębszy sens ma taka akcja że ja oddaje te butelki piwowarom za kilka ich wyrobów!
Wy macie kłopot butelkowy z głowy a ja próbuję kolejnych w swoim życiu wyrobów piwowarstwa domowego
Może w końcu się skuszę do uwarzenia samemu
W każdym razie - 120 butelek do wzięcia za drobny poczęstunek
Odpowiedzi tutaj lub na telefon: 505 461 159.
Acha, trzeba mieć samochód i jakieś worki bo tyle butelek, sami rozumiecie
Pozdrawiam
Artur
Fakt, nie udzielam się tutaj nazbyt często, penetruje jednak i czytam co jakiś czas to zacne forum. Poniższy tekst zamieściłem też w innym miejscu forum.
Kiedyś prezentowałem już z dodatnim dla obu stron efektem swoją ofertę.
Dzisiaj mam kolejną. Taką samą.
Chodzi o to że mam ponad 120 butelek (nie wiem dokładnie, czasem kilka wziąłem ale przybywało zawsze więcej, ha,ha).
Oczywiście mógłbym je przebrać, wyrzucić bezzwrotne a zwrotne sprzedać. Ale to takie zwykłe, bez sensu głębszego.
O ileż głębszy sens ma taka akcja że ja oddaje te butelki piwowarom za kilka ich wyrobów!
Wy macie kłopot butelkowy z głowy a ja próbuję kolejnych w swoim życiu wyrobów piwowarstwa domowego
Może w końcu się skuszę do uwarzenia samemu
W każdym razie - 120 butelek do wzięcia za drobny poczęstunek
Odpowiedzi tutaj lub na telefon: 505 461 159.
Acha, trzeba mieć samochód i jakieś worki bo tyle butelek, sami rozumiecie
Pozdrawiam
Artur