[Wrocław] około 150 butelek czeka na napełnienie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • macf
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.01
    • 2

[Wrocław] około 150 butelek czeka na napełnienie

Witam wszystkich!
    Nazbierało się u mnie jakieś +-150 butelek zwrotnych (mix za jaki płaciłem po 35 i 50gr) po różnych piwkach. Chętnie wymienię na jakieś domowe przysmaki Odbiór możliwy na Biskupinie.
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

Ciekawiej zabrzmiało by "Około 150 butelek czeka na opróżnienie"
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• macf
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.01
      • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
      Ciekawiej zabrzmiało by "Około 150 butelek czeka na opróżnienie"
      Tym mógłbym zająć się samodzielnie, a nie radząc sobie nie musiałbym się jakoś szczególnie ogłaszać...
      Jakby ktoś deklarował gotowość odbioru takowych butelek po piwku lub także tych bezzwrotnych, to po następnej imprezie nie będę musiał tyle tego wynosić

Jak ktoś da znać wcześniej, część butelek mogę wyparzyć.

Comment

• sivo
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.09
        • 22

mhm.... jutro będę rozlewać małe conieco i jak czas pozwoli to uwarzę kolejne... ale na to kolejne właśnie może trochę braknąć więc jak zrobię rachunek sumienia, znaczy butelek ;P to może się zgłoszę

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
          dadek
          To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
          2022-09-08, 02:08
        • dadek
          Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
          dadek
          Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
          2022-04-08, 01:05
        • dadek
          Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
          dadek
          Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
          2023-12-05, 00:56
        • dadek
          Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
          dadek
          Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
          2023-10-22, 20:47
        • kronos1194
          Butelki (około 200szt.)
          kronos1194
          Dzień dobry wszystkim.
          Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
          2024-04-01, 17:49
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...