Omyłkowo kupiłem zestaw z nieśrutowanym słodem i szukam osoby w Szczecinie która użyczyłaby śrutownicy. Pomocy!
Kto użyczy śrutownicy w Szczecinie
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
Spotkanie z Krzysztofem Żurawskim pivaria książki "Piwo w Szczecinie do roku 1945" odbędzie się w 9.11. (czwartek) w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie, ul. Podgórna 15/16 o godz. 17.
Więcej informacji:
https://pomorzezachodnie.travel/Arty...12/Spotkanie_z...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2023-10-30, 18:02 -
-
Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...-
Channel: Browary polskie
-
-
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich
Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.