opinie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Alternatywne wykorzystanie sprzętu - Keg-art
    ART
    W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię

Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...
    2024-06-21, 10:45
  • Alicjaalicja1990
    Zestaw na start sprzedam
    Alicjaalicja1990
    Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
    2. Fermentator z rurką 33l
    3. Aerometr
    4. Łyga
    5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
    6. Filtrator z oplotu
    7. Jodowy...
    2022-05-23, 19:49
  • DraveS
    Jak uzyskać opinię o Piwie
    DraveS
    Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
    2020-06-25, 18:46
  • centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....
    2025-01-07, 10:23
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 02:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...