Browar domowy Rafała z Torunia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPomaga dmuchnięcie w wężyk lub zamieszanie zacieru. Czym filtrujesz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chesti84 Wyświetlenie odpowiedziFiltrator z oplotu. Okazalo sie ze jak zamieszalem to zgnioltem go tak ze byl zatkany... Zaraz zaczne na nowoLast edited by anteks; 2014-01-18, 03:22.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziBywa że wężyk zagina się przy kraniku. Rurka jest pewniejsza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPonacinana rurka miedziana, wrzucę może w niedziele foto
Comment
-
-
Kiedy te tlenowce zobaczyłeś? Po filtracji czy po fermentacji?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTo co w nocy filtrowałeś już się zepsuło?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chesti84 Wyświetlenie odpowiedziMowisz o zwyklym wezu gumowym z otworami? Masz jakes foto?
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimój filtrator
http://browar.biz/forum/showpost.php...postcount=1146
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJeśli nacięcia są na górze, młóto wciska się w nacięcia i blokuje filtracje
Jesli moge jeszcze skorzystac z Twojego doswiadczenia to chcialem zapytac o predkosc filtracji i czy sensowne byloby dodanie po srodku dwoch dodatkowych rurek?
Comment
-
Comment