Zaloguj lub dołącz
Logging in...
Zapamiętać?
Zaloguj
Zapomniane hasło lub nazwa Użytkownika?
lub
Dołącz
Zaloguj się przez
Facebook
Forum
Sklep
Dziennik Piwny
Browary
Nowe wątki
Dzisiejsze wpisy
Kto i gdzie
BrowarBizony
Wydarzenia
Home
Forum
Piwo
Browarnictwo amatorskie
Twoje warzenie
Browar domowy Rafała z Torunia
Collapse
X
Collapse
Posty
Ostatnia aktywność
Photos
Wyszukiwanie
Strona
z
6
Filtruj
Czas
Wszystkie
Dzisiaj
Ostatni tydzień
Ostatni miesiąc
Pokaż
Wszystko
Tylko dyskusje
Tylko zdjęcia
Tylko filmy
Tylko linki
Tylko ankiety
Tylko wydarzenia
Filtered by:
Clear All
new posts
Previous
1
2
3
4
5
6
template
Nast.
fidoangel
Major Piwnych Rewolucji
🥛
🥛
🥛
Rejestracja:
2005.07
Posty:
3489
Share
Tweet
#76
2014-09-23, 21:20
Czasami młode piwo jest jakieś takie kwaskowate a później to znika.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę:
Browar to nie apteka
:))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>
>FAQ<
<<<
Sprawdź >>
>Przewodnik<
<<
Comment
Wiadomość
Anuluj
chesti84
Kapral Kuflowy Chlupacz
Rejestracja:
2013.10
Posty:
70
Share
Tweet
#77
2014-09-23, 21:37
Dobra butelkuję. Ale drożdży z biowinu nie polecam. Tak wyglądało po tygodniu
Comment
Wiadomość
Anuluj
dominik_walkowiak
Porucznik Browarny Tester
Rejestracja:
2013.10
Posty:
335
Share
Tweet
#78
2014-09-24, 06:32
dobrze, że podpowiadasz. chciałem wykorzystać te drożdże do wysłodków z Quadrupela ale widzę, że średnio sie będą nadawać.
Comment
Wiadomość
Anuluj
chesti84
Kapral Kuflowy Chlupacz
Rejestracja:
2013.10
Posty:
70
Share
Tweet
#79
2014-09-24, 06:40
Mają one bardzo kiepskie osiadanie. Dopiero po dwóch tygodniach na cichej płyn był w miarę klarowny.
Comment
Wiadomość
Anuluj
Previous
1
2
3
4
5
6
template
Nast.
Przetwarzanie...
Tak
Nie
OK
OK
Anuluj
X
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎
☕
Comment