WARKA #21 LEKKIE BELGIJSKIE (26.08.2014)
Skład:
wysłodziny z Quadrupla
Gotowanie 60'
0 Chmiel Magnum, granulat 5 g
40' Cukier kandyzowany ciemny 100g +biały 100g
50' Chmiel Saaz, granulat 5 g
Zadane drożdże Wyeast Trappist High Gravity ( gęstwa z warki nr.18 )
Podsumowanie:
Wyszło 8 litrów 8,5 BLG .
Ponadto:
Warka nr.18 zabutelkowana.
Skład:
wysłodziny z Quadrupla
Gotowanie 60'
0 Chmiel Magnum, granulat 5 g
40' Cukier kandyzowany ciemny 100g +biały 100g
50' Chmiel Saaz, granulat 5 g
Zadane drożdże Wyeast Trappist High Gravity ( gęstwa z warki nr.18 )
Podsumowanie:
Wyszło 8 litrów 8,5 BLG .
Ponadto:
Warka nr.18 zabutelkowana.
Comment