Ponieważ dziś zabutelkowaliśmy 50-tą warkę, to można się pokazać, bo jakiś tam dorobek jest.
Specjalizacja: style brytyjskie (prawdziwe czyli Old Ale, Burton Ale, Amber Two Penny, London, itd, tudzież prawdziwy porter, więc Brown Stout) plus miodowe, mocne belgi, gruit'y, historia, żadnych AIPA czy dolniaków (jeden, czy dwa to jeszcze nie grzech chyba)
Cel: ukryć alkohol tak, by rządził tylko smak
Nowości: zabutelkowano Burton Ale 29-31 blg, 12,81%, 54,4 IBU, zlano z beczki Old Hock/White Porter 12 blg, 4,6%, wlano resztę Burton'a.
Na przekór wszystkim warzymy dalej!
Specjalizacja: style brytyjskie (prawdziwe czyli Old Ale, Burton Ale, Amber Two Penny, London, itd, tudzież prawdziwy porter, więc Brown Stout) plus miodowe, mocne belgi, gruit'y, historia, żadnych AIPA czy dolniaków (jeden, czy dwa to jeszcze nie grzech chyba)
Cel: ukryć alkohol tak, by rządził tylko smak
Nowości: zabutelkowano Burton Ale 29-31 blg, 12,81%, 54,4 IBU, zlano z beczki Old Hock/White Porter 12 blg, 4,6%, wlano resztę Burton'a.
Na przekór wszystkim warzymy dalej!
Comment