Browar powiedzmy Lipki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • McJ
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.06
    • 1

Browar powiedzmy Lipki

Witam,
    Jako że mam za sobą kilka lat zawodowego warzenia, przez to bardziej skupiam się na technicznych aspektach niż "recepturze". Po latach przerwy wracam do "źródła".

Nie chciałoby mi się warzyć (kilka lat na warzelni to chyba już starczy), może za którymś razem. Wystarczy mi się nie chmielony ekstrakt
    Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2014-07-04, 09:04.

Related Topics

Collapse

• etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 19:42
  • heckler
    Strážnice, Předměstí 397, Minipivovar Connor
    heckler
    Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....
    2024-05-10, 07:16
  • modzel
    Piwo niepasteryzowane i niefiltrowane - przechowywane
    modzel
    Czy piwo niepasteryzowane i niefiltrowane może być przechowywane poza lodówką?
    Nie mam na myśli długiego leżakowania a powiedzmy tydzień przetrzymywania w szafie.
    2023-09-11, 17:30
  • heckler
    Stráž nad Nežárkou, nám. Emy Destinnové 7, Pivovar Stráž s.r.o.
    heckler
    Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
    Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...
    2022-08-19, 14:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...