WARKA #I
Moje pierwsze piwo to AIPA.
Słody to pale ale, wiedeńskim i caramunich II.
Chmiele to Magnum, Centennial i Hallertauer.
Piwo miało wyjść w 20 litrach i 17 blg ekstraktu.
Wyszło 19 litrów, ekstrakt 21 blg.
Piwo zostało uwarzone13 grudnia(6 godzin roboty).
20 grudnia zlane na cichą. (prz blg 8-9)
27 grudnia butelkowane.
24 stycznia- premiera w Zerzniu.
Na zdjęciach logo browaru i projekt butelki do AIPY i kolejnego piwa RED IPY, jeśli będzie dobre to pojedzie na Kuźnie Piwowarów.
Więcej zdjęć na fb: na stronie Browar Domowy Zawsze Gotowy lub pod adresem
Serdecznie zapraszam!
Moje pierwsze piwo to AIPA.
Słody to pale ale, wiedeńskim i caramunich II.
Chmiele to Magnum, Centennial i Hallertauer.
Piwo miało wyjść w 20 litrach i 17 blg ekstraktu.
Wyszło 19 litrów, ekstrakt 21 blg.
Piwo zostało uwarzone13 grudnia(6 godzin roboty).
20 grudnia zlane na cichą. (prz blg 8-9)
27 grudnia butelkowane.
24 stycznia- premiera w Zerzniu.
Na zdjęciach logo browaru i projekt butelki do AIPY i kolejnego piwa RED IPY, jeśli będzie dobre to pojedzie na Kuźnie Piwowarów.
Więcej zdjęć na fb: na stronie Browar Domowy Zawsze Gotowy lub pod adresem
Serdecznie zapraszam!
Comment