Anteks piwowarzy

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • jacekan
    replied
    W Castoramie można kupić na metry taki filtr. Ok 1 cm średnicy. Wciąż chodzi mi po głowie i wciąż nie mam pomysłu jak go wykorzystać.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Krzysiu
    replied
    I jak jest ten druciak, to ściąga się do oporu? Mam akurat portera na głównej, mogę wypróbować działanie.

    Leave a comment:


  • mareks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika polisholsby
    To druciak ze stali nierdzewnej.

    Leave a comment:


  • polisholsby
    replied
    http://www.browar.biz/forum/showpost...postcount=1075 <- tej

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    której?

    Leave a comment:


  • polisholsby
    replied
    rurka

    a co to za filrt montujesz na koncu rurki?

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 252 coś w stylu amerykańskim
    Skład
    • Pale Ale Strzegom 5000g
    • Pilzneński 500g
    • Pszeniczny 500g
    • SpecjalB 100g
    • Chinoc 20g
    • Zeus 20g
    • Simonce 50g
    • Citra 20g
    • Amarillo 20g
    • Ahtanum 20g
    Zacieranie 120 min (lodówka turystyczna)


    Gotowanie 60 min
    • Chinoc 20g 0'
    • Zeus 20g 0'
    • Simonce 20g 30'
    • Citra 20g 20'
    • Amarillo 20g 60'
    • Simonce 30g 60'
    • Ahtanium 20g 60'
    Zadane gęstwą BRY-97
    Temp w "piwnicy" 16' we wiadrze aż sie gotuje, żrą że obawiam sie o ścianki pojemnika

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 251 zlana na cichą, blg spadło do 2. Dodane Mosaic i Amarillo po 20g

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
    Aleś się strachliwy zrobił, kijem się wilki rozgania.
    Z wiekiem człowiek chce spokoju

    Leave a comment:


  • zgoda
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    Raczej zejść do podziemia bo młode wilcy nadchodzą
    Aleś się strachliwy zrobił, kijem się wilki rozgania.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Raczej zejść do podziemia bo młode wilcy nadchodzą

    Leave a comment:


  • macas
    replied
    To Gratulacje, to czas żeby zacząć nazywać cię Dinozaurem Twoje zdrowie

    mnie dopiero 5 minęło
    Last edited by macas; 06-09-2013, 21:10.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    WArka 251

    Warka 251 warzona 03.09.13
    Skład
    • Pale Ale 5000g
    • Monachijski 500g
    • Specjal B 150g
    • Amarillo szyszka garść
    • Cascade szysz 40g
    • Centennial gran 40g
    • BRY-97
    Zacieranie w lodówce turystycznej
    • 90min 70-65'C- dodane szyszki Amarillo
    Gotowanie 60 min
    • 0' Cascacde 40g
    • 30' Centennial 20g
    • 60' Centennial 20g

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Kilka dni temu minęło 10 lat jak sie tu zarejestrowałem

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cap-n-go
    Anteks jak z nagazowaniem tego poprzedniego grodzisza po zelatynie?
    Nagazowało bez problemu
    Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.

    Leave a comment:

Przetwarzanie...