Warka 208 jasna belgijka
Warka 208 jasna belgijka 28.09.11
Skład
- pilzneński 4000g
- pszeniczny 300g
- carabelg 200g
- marynka gran 25g
- lubelski gran 20g
- cukier 1000g
Zacieranie
- 55°C 15 min
- 62°C 20 min
- 72°C 50 min
Gotowanie 60 min
- 0' Marynka
- 50' Lubelski i cukier
Zadane THG
Warka 208 jasna belgijka 28.09.11
Skład
- pilzneński 4000g
- pszeniczny 300g
- carabelg 200g
- marynka gran 25g
- lubelski gran 20g
- cukier 1000g
Zacieranie
- 55°C 15 min
- 62°C 20 min
- 72°C 50 min
Gotowanie 60 min
- 0' Marynka
- 50' Lubelski i cukier
Zadane THG
Comment