Anteks jak z nagazowaniem tego poprzedniego grodzisza po zelatynie?
Anteks piwowarzy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cap-n-go Wyświetlenie odpowiedziAnteks jak z nagazowaniem tego poprzedniego grodzisza po zelatynie?
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
WArka 251
Warka 251 warzona 03.09.13
Skład- Pale Ale 5000g
- Monachijski 500g
- Specjal B 150g
- Amarillo szyszka garść
- Cascade szysz 40g
- Centennial gran 40g
- BRY-97
- 90min 70-65'C- dodane szyszki Amarillo
- 0' Cascacde 40g
- 30' Centennial 20g
- 60' Centennial 20g
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziRaczej zejść do podziemia bo młode wilcy nadchodzą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziAleś się strachliwy zrobił, kijem się wilki rozgania.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Warka 252 coś w stylu amerykańskim
Skład- Pale Ale Strzegom 5000g
- Pilzneński 500g
- Pszeniczny 500g
- SpecjalB 100g
- Chinoc 20g
- Zeus 20g
- Simonce 50g
- Citra 20g
- Amarillo 20g
- Ahtanum 20g
Gotowanie 60 min- Chinoc 20g 0'
- Zeus 20g 0'
- Simonce 20g 30'
- Citra 20g 20'
- Amarillo 20g 60'
- Simonce 30g 60'
- Ahtanium 20g 60'
Temp w "piwnicy" 16' we wiadrze aż sie gotuje, żrą że obawiam sie o ścianki pojemnikaMniej książków więcej piwa
Comment
Comment