Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
Anteks piwowarzy
Collapse
X
-
Może jak do Tego "Tyskiego" nie dasz słodu i chmielu to się uda
pozdrawiam M
Leave a comment:
-
-
Wierzysz w recepturę, bo ja bardziej w piwowara
Receptura to, moim zdaniem, tylko zarys, reszta to warsztat.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziSkład- Pszeniczny wędzony Weyermann 2500g
- Pilzneński 500g
- Marynka 25g
- Agnus 30g
- Grodzie Dębowe
- 62'C 10min
- 72'C 50min
Gotowanie 60 min- 0' Marynka 25g
- 55' 30g Angus
Leave a comment:
-
A propos mgły, to jak przez mgłę pamiętam, że kiedy raczkowałem na tutejszym szacownym forum to nie takie rzeczy jak komputery tyskiego były naśladowane. Np. IPA na jasnym pilzneńskim, monachijskim oraz marynce i lubelskim
Leave a comment:
-
-
Za 10 lat też może się nie udać, Oni ciągle ulepszają swój "produkt", to jak gonienie mgły...
A poza tym nie masz takich komputerów aby zrobić tyskacza
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCzysta warek to za mało aby podrobić takie miszczoskie piwo, nie dasz radyOstatnia zmiana dokonana przez anteks; 2016-08-24, 21:22.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA na jubieleuszową planuję klon tyskiego niepasteryzowanego chmielonego na zimno
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA na jubieleuszową planuję klon tyskiego niepasteryzowanego chmielonego na zimno
Leave a comment:
-
-
Z chmielem mój błąd
A na jubieleuszową planuję klon tyskiego niepasteryzowanego chmielonego na zimno
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziSimonce[/LIST]Wyszło 25l 12 blg
Jakieś specjalne piwo na 300 warkę planujesz?
Leave a comment:
-
-
Warka 299
Warka 299 PAPA
skład- Pale Ale 5000g
- Marynka 30g
- Simonce 30g
- Citra 30g
- Danstar Windsor
Gotowanie 60min- 0' Marynka
- w łirpulu Simonce i Citra
Leave a comment:
Leave a comment: