Ja bym chętnie zobaczył Biermann-Reaktywacja w końcu w Matrixie wszystko jest możliwe
Dom Piwa Grossmann - warzy
Collapse
X
-
Wszystkie znaki na niebie i morzu wskazują, że reaktywacja nie nastąpi.... mimo pewnego mrowienia w palcach i nawet przygotowania sobie ześrutowanego słodu pomysł reaktywacji padnie - ostatecznie koło najbliższej środy... Przyczyny... są różne ... szczegóły wkrótce (mam do wałka taką nadzieję)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannWszystkie znaki na niebie i morzu wskazują, że reaktywacja nie nastąpi.... mimo pewnego mrowienia w palcach i nawet przygotowania sobie ześrutowanego słodu pomysł reaktywacji padnie - ostatecznie koło najbliższej środy... Przyczyny... są różne ... szczegóły wkrótce (mam do wałka taką nadzieję)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Degustacja i sensoryka może i ulegną poprawie ale chęci do warzenia zdecydowanie odpadną... z drugiej strony nigdy nie można mówic "nigdy"Last edited by biermann; 2006-09-24, 22:49."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannDegustacja i sensoryka może i ulegną poprawie ale chęci do warzenia zdecydowanie odpadną... z drugiej strony nigdy nie można mówic "nigdy"
Comment
-
Comment