Hm, ale patent - drożdże wrzuciłam przedwczoraj po południu, przed chwilą patrzę do wiadra, a tam jakieś resztki piany na wierzchu, drożdży zero wylegujących się, teoretycznie brak oznak fermentacji, ale temperatura 2 stopnie wyższa od temp. otoczenia, to najwyraźniej coś się jeszcze dzieje, blg 4... Fakt, że temp. brzeczki odrobinkę za wysoka (23,5 st.) no ale bo to raz tak piwo robiłam![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
Smak: w porządeczku, ale zapach.....dyskusyjny
Ani bananów, ani goździków, za to lekko g...niany
Cholera, dawno warki nie spartoliłam
Znowu picie z zatkanym nosem chyba będzie....
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
Smak: w porządeczku, ale zapach.....dyskusyjny
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
![Roll Eyes (Sarcastic)](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/rolleyes.gif)
Comment