Drugie wariactwo w CZPiPie: zrobiłam starter z London ESB Nie dlatego, że chciałam, ale skoro już musiałam otworzyć i wlać do słoiczka, żeby pokazać do kamery (gęstwy nie chcieli, choć tłumaczyłam, że to to samo, widocznie napuchnięta saszetka Wyeasta zrobiła wrażenie) no to już potem dolałam ostudzonej brzeczki i tak jakoś wyszło, że się namnożyły przez noc, zboczuchy
Kiedy emisja - nie wiem, to jest jakiś program na zlecenie Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania "Szlakiem Granitu", promocja regionu, cycuś. To będą krótkie zajawki na temat, co się ciekawego w gminie dzieje, moja gadka z Markiem Obszarnym trwała 4 minuty z haczykiem i już się zmartwili, że to trochę za długie nagranie
Kiedy emisja - nie wiem, to jest jakiś program na zlecenie Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania "Szlakiem Granitu", promocja regionu, cycuś. To będą krótkie zajawki na temat, co się ciekawego w gminie dzieje, moja gadka z Markiem Obszarnym trwała 4 minuty z haczykiem i już się zmartwili, że to trochę za długie nagranie
Comment