A dzisiaj:
Zasyp:
7,5 kg pilzneński
0,5 kg pszeniczny
1,5 kg wiedeński
Zacieranie:
+/- 55 st. 10 min.
+/- 63 st. 45 min.
+/- 73 st. 25 min.
Chmielenie:
50 g marynka, szyszka z własnej hodowli 2014 na 60 min.
25 g marynka, granulat 2013 na 60 min.
50 g saphir, granulat 2013 na 30 min.
30 g cascade de, granulat 2013 na 10 min.
30 g cascade de, granulat 2013 na 0 min.
Zasyp:
7,5 kg pilzneński
0,5 kg pszeniczny
1,5 kg wiedeński
Zacieranie:
+/- 55 st. 10 min.
+/- 63 st. 45 min.
+/- 73 st. 25 min.
Chmielenie:
50 g marynka, szyszka z własnej hodowli 2014 na 60 min.
25 g marynka, granulat 2013 na 60 min.
50 g saphir, granulat 2013 na 30 min.
30 g cascade de, granulat 2013 na 10 min.
30 g cascade de, granulat 2013 na 0 min.
Comment