No to stało się - 40 g Zeusa czyni swą boską robotę.
Mikrobrowar "Czterej Pancerni" ruszył do ataku:-)
Collapse
X
-
-
Na 0 minut 20 g Cenntennial. Trochę za dużo tych rodzajów, ale niech tam, raz może być.
Comment
-
-
Brzeczka ma jakiś dziwny zapach. Mam nadzieję, że to nie jest nieodparowany DMS Gotowało się jak zwykle, dość intensywnie, pokrywa uchylona na 1/4 powierzchni. No nic, obaczymy.
Comment
-
-
Wczoraj jeszcze miałam 4 pełne fermentory, ale przerobiliśmy je wspólnie ze Slavoyem i Ironem na pełne skrzynki Wszystkie piwa dobrze rokują, wściekle gorzki bitter jest wściekle gorzki, ale chyba i tak jeszcze za łatwo wchodzi
Comment
-
-
O, to jak im tak dobrze poszło, to chyba zabutelkują u nas wita, co to już chyba zapleśniał ze starości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWczoraj jeszcze miałam 4 pełne fermentory, ale przerobiliśmy je wspólnie ze Slavoyem i Ironem na pełne skrzynki Wszystkie piwa dobrze rokują, wściekle gorzki bitter jest wściekle gorzki, ale chyba i tak jeszcze za łatwo wchodziHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziTa wsciekla gorycz, to pewnie przez obecnosc irona
Wczoraj dokonałam pierwszej degustacji tej wścieklizny i stwierdzam, że to cały czas nie to, nie wywraca kubków smakowych na lewą stronę tak jak to było w założeniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziIron tylko butelkował, nie był przy warzeniu
Wczoraj dokonałam pierwszej degustacji tej wścieklizny i stwierdzam, że to cały czas nie to, nie wywraca kubków smakowych na lewą stronę tak jak to było w założeniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziWypadało by porównać chmielowe wyroby, będziesz może w Cieszynie 3 września?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziIron tylko butelkował, nie był przy warzeniu
(...)
Ale najbardziej mi sie podobał tekst - to co walniemy jeszcze po browarku i butelkujemyLast edited by iron; 2011-08-26, 13:03.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCo nie wyklucza, że mogłem niepostrzeżenie dodac coś od siebie do fermentora lub butelekLast edited by ART; 2011-08-28, 15:12.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziChmiele amerykany prawie wszystkie przetestowane i wszystkie są rewelacyjne w aromacie, dość też do siebie podobne. Zerknę, czy któregoś jeszcze nie przerabiałam, ale bardzo prawdopodobne, że dla aromatu pójdzie znowu Amarillo, bo nazwa mi się najbardziej podoba
Comment
-
Comment