Tak, zdecydowanie nazwa "Szerszeron Lemon" jest cool i na dokładkę zamyka usta ewentualnym krytykantom
Browar Szlachecki szykuje się na pospolite ruszenie
Collapse
X
-
Niestety, ostatnio Browar nic nie warzy (wyłączając podjętą przeze mnie próbę zepsucia warki w BIGBie), stąd ta trzymiesięczna cisza "w tym temacie". Ale już niedługo; ruszymy zapewne od Nowego Roku, i to ze zdwojoną siłą.
Jednak nie jest tak, że nic nie robimy. Wręcz przeciwnie - zrobiliśmy zestaw etykiet (oraz "etykiet zastępczych") do "Szerszerona Lemon". Muszę przyznać, że prezentują się znacznie lepiej, niż zawartość butli, które zostaną nimi ozdobione.
Etykieta 0,5l:Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Pinio74 napisał(a)
Brawa za etykiety, a kontra jest mistrzostwem sama w sobie. Czytam ten tekst i czuję, jakby to mnie żądliły te szerszerony, tyle w niej bólu
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Sorry za to podchwytliwe pytanie, ale nie przesada to robić cztery etykiety do jednej warki, zamiast cztery warki do jednej etykiety?
[...] Opracowałem chyba ze dwieście wzorów, ale ponieważ w ogóle nie kleję etykiet, więc ich też nie drukuję.
Ale mam nadzieję, że niedługo nie będziemy mieli czasu na robienie etykiet, zajęci kolejnymi warkami.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
bury_wilk napisał(a)
Musisz koniecznie wypić ten wynalazek... dopiero wtedy pojmiesz pełnie cierpienia
PS. Może warto do każdej butelki dodawać paczkę chusteczek jednorazowychBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Zaskakujące...
Szerszerona na razie jest sporo, więc pewnie da się coś dla kogoś porezerwować, tyle, że dziwi mnie takie zainteresowanie "cytrynowym" pszeniczniakiem No, ale jak chcecie, to czemu nie
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Zamiast nawarzyć coś nowego (znów plany warzelnicze odsuwają się w bliżej nieokreśloną przyszłość ), zdecydowaliśmy się na mały eksperyment.
Wychodząc z założeń, że:
1. nie będzie żal, gdy się zmarnuje,
2. gorszy już być nie może,
zdecydowaliśmy się na mały eksperyment i w niedzielę przyrządziliśmy grzańca z "Szerszerona"... Próbę przetrzymaliśmy - rzeczywiście gorszy nie był; nawet łatwiej było go wypić, niż "zwykłego", ale żadnych ciekawych wrażeń nie dostarczył...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment