W takim razie rozumiem, że mam wykreślić "Czterech z portierni" z listy potencjalnych odbiorców Femme Fatale. (Czy Orfeusza też sobie nie życzycie dostać?) Z racji ograniczonej ilości i limitowanej serii etykiet na pewno inni kolekcjonerzy się ucieszą
Browar Zew Natury ruszył
Collapse
X
-
No, oczywiście, jeśli będzie to kwasiżur, to możesz mnie wykreślić (rozumiem, że zgadłam)
Comment
-
-
W Twym poście z godz. 13:14 nie było trybu warunkowego, więc zrozumiałam, że tak czy siak mego piwa nie chcesz.
Z racji mego wegetarianizmu, tylko bakterie jestem w stanie stolerować w przygotowywanych trunkach.
Ok, Marusia i Slavoy wykreśleni z listy osób, które będą musiały zmęczyć moje obie produkcje (więcej będzie dla mnie...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelOk, Marusia i Slavoy wykreśleni z listy osób, które będą musiały zmęczyć moje obie produkcje (więcej będzie dla mnie...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelrozumiem, że Audi zamawia Femme Fatale, a Syla - Czarnego Orfeusza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelW Twym poście z godz. 13:14 nie było trybu warunkowego, więc zrozumiałam, że tak czy siak mego piwa nie chcesz.
Comment
-
-
A co to? * to Joker?
Na razie Imć Ark, właściciel Browaru Zew Natury przystąpił do mierzenia temperatur pomieszczeń, coby wybrać optymalną lokalizację mych pieszczoszek do czasu mego powrotu z TrójmiastaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Widzę, że ja się miałem u Arka uczyć warzenia z zacieraniem, ale ktoś mnie ubiegł
Szkoda, a póki co proszę o wpisanie mnie nalistę odbiorców etykiet z obu piw. Mogą być nawet naklejone na pełne buteleczki .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Spokojnie. Daj znać, kiedy mam się Ciebie spodziewać.
Teraz mam doświadczenie w przekazywaniu wiedzy
Comment
-
Comment