Ale za to Ark mógł sobie pozwolić na patrzenie - reszta śrutowała i zacierała się sama
Fermentacja przebiega ładnie, oba piwa w stałej temperaturze 18st. C (proszę mieszkańców dusznych bloków w stolycy i nie tylko o nierzucanie gromów). Mam przeczucie, że mogą to być sympatyczne piwa (niekoniecznie z metalicznym posmakiem)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Fermentacja przebiega ładnie, oba piwa w stałej temperaturze 18st. C (proszę mieszkańców dusznych bloków w stolycy i nie tylko o nierzucanie gromów).
Wprawdzie nie w stolycy ale mieszkam w bloku, więc dziś moje Pale Ale powędrowało do styropianowej lodówki fermentacyjnej, bo zagrożenie 37 stopniowym upałem to już spore ryzyko dla piwka
Czemu, kiedy zoczyłam Twe imię na miejscu ostatniego posta w tym temacie, wiedziałam, jak ów post będzie brzmiał
Gdybym chciała sprawić przyjemność wszystkim kolekcjonerom, to wiesz, ile motywów musiałoby na tych etykietach być? Ale pomyślimy, pomyślimy...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Czemu, kiedy zoczyłam Twe imię na miejscu ostatniego posta w tym temacie, wiedziałam, jak ów post będzie brzmiał
Gdybym chciała sprawić przyjemność wszystkim kolekcjonerom, to wiesz, ile motywów musiałoby na tych etykietach być? Ale pomyślimy, pomyślimy...
Masz upgrade'a do przewidywania przyszłości?
Skoro nie możesz sprawić przyjemności wszystkim, spraw ją chociaż mi
Fircyk! Na razie mam umowę (pisaną!) z jednym z Etykietowiczów, który ma mi pomóc przy tworzeniu jednej z etykiet.
Zważcie, Panowie, na fakt, iż na etykietach musi się znaleźć miejsce na nazwę piwa i browaru, ewentualne parametry oraz jakieś motywy osobiste Cyborga
Comment