"Czterej z Portierni" jak tylko się zrobi chłodniej zaraz zaciera portera
Mam w planie parę piw ciemnych, kolejne eksperymenty z miodem, może tez pokuszę się na jakieś inne przyprawy.
Sprzętowo specjalnie rozwijać się nie zamierzam, wystarczy mi to, co mam. Co do sposobu zacierania - sławetna wersja wrocławska
czyli coraz krótsza pierwsza i coraz dłuższa druga![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Aha, w sezonie mam nadzieję, że uda mi się conajmniej średnio 1,5 warki na miesiąc zrobić
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Sprzętowo specjalnie rozwijać się nie zamierzam, wystarczy mi to, co mam. Co do sposobu zacierania - sławetna wersja wrocławska
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Aha, w sezonie mam nadzieję, że uda mi się conajmniej średnio 1,5 warki na miesiąc zrobić
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Comment