Ekskluzywna Ogólnopolska Scena Kwasowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Warka 118 powoli nabiera klasycznego charakteru EOSK.Jeszcze nadaje się do wypicia, ale zdecydowanie lepiej pasuje jako zalewa do żeberek, co też wczoraj uczyniłem.

Comment

• mapajak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.12
      • 1187

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak
      Ja skwasiłem tylko jedną.
      (...)
      Wczoraj druga powędrowała z butelek do zlewu. Piwo nie było skwaszone, ale z powodu wstrętnego, metalicznego posmaku nie nadawało się do wypicia.

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19306

trzeba było dac jakimś żulom. wypiliby do dna

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
          dadek
          Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
          2024-10-14, 02:47
        • Ahumba
          2025.06.14 - Grodzisk Wlkp - 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów
          Ahumba
          ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
          Start
          2025-06-14
          Koniec
          2025-06-14
          Adres
          Grodzisk Wlkp Hala Sportowa
          2024-12-28, 23:27
        • dadek
          Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
          dadek
          Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
          2023-05-16, 01:44
        • heckler
          Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
          heckler
          Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
          ...
          2025-01-03, 12:51
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 12:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...