Długo to trwało ale ruszyłem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bo-cube
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.07
    • 2

Długo to trwało ale ruszyłem

Zaczęłem swoje warzenie od brew-kita Coopers'a z dodatkiem estrkatów z WES.Jak zwykle moje poczynania spotkały się z kpinami w moim rodzinnym domu, ale niezrażony tym uwarzyłem swoje pierwsze piwo amatorskie. Po pierwszych trzech, tygodniowych butelkach można powiedzieć że smakuje i pachnie jak piwo. Poza tym jest smaczniejsze od wielkoprzemysłowego. Nie mogę się doczekać kiedy będę warzył ze słodów.
  • dzuk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.03
    • 39

Witamy w klubie. Nie zapomnij dopisać się do listy browarów domowych.

Comment

• Pi-kny
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2004.08
      • 4

dzuk napisał(a)
      Witamy w klubie. Nie zapomnij dopisać się do listy browarów domowych.
      Jaka lista?? Mozesz dac linka??

Comment

• WES
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.11
        • 111

Pi-kny napisał(a)
        Jaka lista??
        Link do tematu "Polskie Browary Domowe - spis"
        -
        Wspiera i rozwija Piwowarstwo Amatorskie

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Czechy, Hlavní 425, Třebotov, Pivovar Kulivá Hora
          heckler
          Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
          2025-01-07, 07:41
        • dadek
          Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
          dadek
          Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
          2024-11-19, 04:20
        • dadek
          Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
          dadek
          Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
          2023-11-17, 00:48
        • bastion
          Ukraina, Brovary, Janczenka 2, ABC Brewery [Bez wyszynku]
          bastion
          Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
          Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
          Transport publiczny jak metro czy tramwaje...
          2023-02-14, 20:50
        • bastion
          Słowacja, Handlova, Kremnicka 12, Pivovar Banik.
          bastion
          Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
          Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
          2023-01-18, 22:08
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...