Cóż moge dodać Po strokroć gratulacje
Browar domowy - Cztery Gwiazdki / Świński Ryjek: Art, Maggyk & przyjaciele
Collapse
X
-
Choć sam jestem początkujący, gratuluję zdecydowania i ambitnego podejscia. Jak zaczyna się od takiego kalibru, to dalej może być już tylko wspaniale. Art, na pewno wymienimy się naszymi piwami w Dworku. Niech nam 4 gwiazdki świecą jak najjaśniej.Celia, cerevisia et conventus.
Comment
-
-
A tak wracajac do nazwy Browaru.... cztery gwiazdki? Cosik mnie to przypomina
Comment
-
-
Odp: Browar domowy - Cztery Gwiazdki: Art, Maggyk & przyjaciele
Chciałem też pogratulować, ale cała ekipa ****-ek wpatruje się chyba jak zahipnotyzowana w baniak, bo jakoś nie widzę dalszych relacji.
Hej, wszyscy wstrzymujemy tu oddech. Ruszyła fermentacja?Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Powiem więcej: to wszystko wygląda podejrzanie - świeżo upieczeni piwowarzy, zamiast pilnować fermentora pojechali do Poznania Coś mi tu nie pachnie wielką pasją piwowarską
Comment
-
-
Małażonko, ale widziałaś kiedyś początkującego piwowara, co nie obserwuje swojej pierwszej warki? Nie przechodzi razem z wiadrem procesów fermentacji? Nawet nie będą wiedzieli, jaka piana była!
Comment
-
-
Nie, prawda - nie widziałam... Jak zrobiliśmy naszą pierwszą warkę, wieczorem wybraliśmy się do znajomego na parapetówkę, rano wstałam i nie patrząc na to, że impreza jest w trakcie - pojechałam czym prędzej do domu, zobaczyć jak się czuje nasze piwko . Pomóc mu nie pomogłam, ale przynajmniej zobaczyłam... Czasy się jednak zmieniają, piwowarzy coraz spokojniejsi, w każdym razie pierwszy przykład początkującego piwowara "olewającego" własne piwo już mamy....
Comment
-
-
Może mają monitoring i śledzą wszystko na bieżąco... albo wzięli piwo ze sobą.
Tak czy owak, pozostaje tylko życzyć samych sukcesów!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Piana jest i wcale niczego nie trzeba było nadzorować. A i radość może nawet większaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Maggyk napisał(a)
Piana jest i wcale niczego nie trzeba było nadzorować. A i radość może nawet większa
za wareczkę.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Jeszcze jedno Maggyk - jeżeli nie obserwujecie na bieżąco warki, jeżeli często nie zaglądacie do środka, nie badacie kilka razy dziennie Blg - to znacznie zmniejszacie swoje szanse na wstąpienie do Szanownego Ekskluzywnego Klubu Forumowych Producentów KwasiżurówPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
A jaki jest w końcu balling końcowy po dolaniu wody? 14 czy 16?
wszystko ładnie fermenci
Powiem więcej: to wszystko wygląda podejrzanie - świeżo upieczeni piwowarzy, zamiast pilnować fermentora pojechali do Poznania Coś mi tu nie pachnie wielką pasją piwowarską- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Trza było jakąś prowokację rzucić, wzniecic podejrzenia itp.
P.S. A nikt nie zauwazył mojego pytznia, czy nazwa browaru to nie przypadkiem pamiatka po ****?
Comment
-
Comment