Właśnie tym:
Chcę się pochwalić!!!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
-
I może mi ktoś powiedzieć: jak to się dzieje, bo wczoraj wieczorem to piwo wyglądało jakby stało cały dzień w otwartej butli - zero gazu, zero piany. Więc wpadłem na genialny pomysł dodania cukru do tego wynalazku i do połowy butelek dodałem . Wprawdzie syk przy otwieraniu butelek dawał coś do myślenia (ale tylko istotom rozumnym ), no dopiero przelanie jednego PIWA do kufelka dało efekt jak wyżej.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
W domu mówią, że jak guinness . I widząc moje zazdrosne spojrzenia powzięto podejrzenie, że resztę chałupy spijać będę "kwaskami" z poprzednich "warzeń"fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Wracając do mojego pytania: piwo od 30-01 w balonie do 06-02, a od 06-02 w butelkach - więc, czy to możliwe, że jednego dnia gazu nic, a drugiego wraca wiara we własne warzenie???fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
W przypadku aż tak dużej różnicy w tak krótkim czasie raczej obstawiałbym źle zamkniętą butelkę.
p.s. a piana na tych zdjęciach wygląda naprawdę ślicznie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment