Właśnie tym:
Chcę się pochwalić!!!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
I może mi ktoś powiedzieć: jak to się dzieje, bo wczoraj wieczorem to piwo wyglądało jakby stało cały dzień w otwartej butli - zero gazu, zero piany. Więc wpadłem na genialny pomysł dodania cukru do tego wynalazku i do połowy butelek dodałem. Wprawdzie syk przy otwieraniu butelek dawał coś do myślenia (ale tylko istotom rozumnym
), no dopiero przelanie jednego PIWA do kufelka dało efekt jak wyżej.
fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
No to tylko wypada pogratulować koledze udanej warki.. Mam nadzieję że smakuje co najmniej tak jak wygląda
Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment
-
W domu mówią, że jak guinness. I widząc moje zazdrosne spojrzenia powzięto podejrzenie, że resztę chałupy spijać będę "kwaskami" z poprzednich "warzeń"
fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Wracając do mojego pytania: piwo od 30-01 w balonie do 06-02, a od 06-02 w butelkach - więc, czy to możliwe, że jednego dnia gazu nic, a drugiego wraca wiara we własne warzenie???fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
W przypadku aż tak dużej różnicy w tak krótkim czasie raczej obstawiałbym źle zamkniętą butelkę.
p.s. a piana na tych zdjęciach wygląda naprawdę ślicznie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Related Topics
Collapse
-
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...-
Channel: Czechy
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
-
W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
-
Channel: Niemcy
-
-
Historia browaru sięga 2015 roku, właśnie wtedy to browar zaczął działać jako kontraktowy. Oczywiście była to sytuacja przejściowa, a właścicielom marzył się własny browar. Po zakupieniu budynku starego żłobka rozpoczęto jego remont, który w sumie trwa do dnia dzisiejszego .
...5 Photos-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment