Pracowity weekend

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dzuk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.03
    • 39

Pracowity weekend

Oj się działo.
    Wczoraj warzyłem swoje piwo a dzisiaj wprowadzałem kumpla, czas zasuwa niesamowicie i jutro znowu poniedziałek.
    Suwalskie borowary domowe rosną w siłę. W sztukach to już mamy przewagę nad przemysłowymi bo jest nas dwa razy więcej.

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Północny, Suwalskie
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-08-15, 20:08
  • pebejot
    Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
    pebejot
    Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
    Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
    Do Koszęcina...
    2022-12-07, 07:28
  • pebejot
    Włochy, Falconara, Via della Repubblica, 9, Labirratorio
    pebejot
    Kolejny mały browar z kategorii restauracyjnych nad słonecznym wybrzeżem Adriatyku znajduje się w miejscowości Falconara.
    Miasto leży przy linii kolejowej nazywanej "Magistralą Adriatycką", prowadzącą z Mediolanu do Lecce.
    Dojazd pociągiem regionalnym z oddalonej od...
    2021-01-26, 15:21
  • pebejot
    Kolumbia, Medellín, Calle 16 43f-66, 20 Mission Cerveza
    pebejot
    Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
    Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
    Niecały kilometr od browaru znajduje...
    2020-03-06, 12:49
  • heckler
    Zašová 98, Pivovar Zašová
    heckler
    Zasova to małe miasteczko położone przy drodze Rožnov pod Radhoštěm, a Valašské Meziříčí. W 2003 roku powstał tam browar, ale z tego co pamiętam to na początku w Zasovej była tylko siedziba firmy, a piwo pod nazwą BON warzono w Valašské Meziříčí na ulicy Žerotínova 20. Mogę...
    2018-02-20, 17:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...