Próbowałem znaleźć informację na temat ilości nawarzonego piwa w Browarach Domowych w 2004 roku i niestety nie znalazłem (jeśli takowy temat już istnieje proszę Admina o usunięcie postu). Chciałbym wiedzieć ile jesteśmy w stanie nawarzyć w warunkach domowych w porównaniu do przemysłówki i jaki to jest procent?
Ilość nawarzonego piwa?
Collapse
X
-
-
Takie pytanie może być trochę niebezpieczne. Różne urzędy czuwają a żądza kładzenia łapy na wszytkim jest nieograniczona. Jeszcze ktoś przeliczy, "pomyśli" i bedziemy musieli się rejestrować i płacić (my albo np. BA) akcyzę czy co tam jeszcze.
Comment
-
-
Domowy wyrób wina jeszcze niedawno był limitowany do 100 litrów rocznie; o piwie mowy nie było, ale możnaby przyjąć wielkość analogiczną. Ostatnio chyba to ograniczenie zostało wycofane.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaJak nie jest ograniczona - to i ja się przyznam
2003 rok - 1,00 hl
2004 rok - 4,50 hl
styczeń - połowa marca 2005 roku - 0,8 hlWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment