Zacierała baba pszeniczniak, a to było tak:
Balling tragiczny 13
Z obfitego wysładzania nici. Gdybym pomyslała to zrobiłabym z większej ilości słodów.
Jak tak dalej pójdzie to dodam miodu co by oszukać poziom cukru w brzeczce
Mętność nieprzeciętna ale tym się nie martwię bo na klarowności nigdy mi nie zależy a zawsze mam klarowne piwa
Pytanie do Wesołego: ile to jest "Nie za wysoka temperatura fermentacji" ?
Pytanie do Marusi: Jaką miałaś temperaturę przy Braupartnerach?
Balling tragiczny 13
Z obfitego wysładzania nici. Gdybym pomyslała to zrobiłabym z większej ilości słodów.
Jak tak dalej pójdzie to dodam miodu co by oszukać poziom cukru w brzeczce
Mętność nieprzeciętna ale tym się nie martwię bo na klarowności nigdy mi nie zależy a zawsze mam klarowne piwa
Pytanie do Wesołego: ile to jest "Nie za wysoka temperatura fermentacji" ?
Pytanie do Marusi: Jaką miałaś temperaturę przy Braupartnerach?
Comment