Zacierała baba pszeniczniak, a to było tak:
Balling tragiczny
13
Z obfitego wysładzania nici. Gdybym pomyslała to zrobiłabym z większej ilości słodów.
Jak tak dalej pójdzie to dodam miodu co by oszukać poziom cukru w brzeczce![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
Mętność nieprzeciętna ale tym się nie martwię bo na klarowności nigdy mi nie zależy a zawsze mam klarowne piwa
Pytanie do Wesołego: ile to jest "Nie za wysoka temperatura fermentacji" ?
Pytanie do Marusi: Jaką miałaś temperaturę przy Braupartnerach?
Balling tragiczny
![zimnooo](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/zimno.gif)
Z obfitego wysładzania nici. Gdybym pomyslała to zrobiłabym z większej ilości słodów.
Jak tak dalej pójdzie to dodam miodu co by oszukać poziom cukru w brzeczce
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
Mętność nieprzeciętna ale tym się nie martwię bo na klarowności nigdy mi nie zależy a zawsze mam klarowne piwa
![Cool](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/cool.gif)
Pytanie do Wesołego: ile to jest "Nie za wysoka temperatura fermentacji" ?
Pytanie do Marusi: Jaką miałaś temperaturę przy Braupartnerach?
Comment