Dzięki za wsparcie, Pani Prezes
Warzymy PSZENICZNE!
Collapse
X
-
Witam Maryś,
Mam wrażenie, że tłumaczysz mi pewne rzeczy jak chłopu na miedzy lub blondynce w sklepie. Ja tym czasem rozumiem co do mnie mówili nasi koledzy, ale mam jednocześnie wrażenie, że ktoś nie rozumie, co to frakcja. Tymbardziej, że "normalne", jak nazywasz inne piwa, klarują się szybciej i inaczej - własna obserwacja. Frakcje = płyn, linia, płyn
Pzdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarzycielWitam Maryś,
Mam wrażenie, że tłumaczysz mi pewne rzeczy jak chłopu na miedzy lub blondynce w sklepie. Ja tym czasem rozumiem co do mnie mówili nasi koledzy, ale mam jednocześnie wrażenie, że ktoś nie rozumie, co to frakcja. Tymbardziej, że "normalne", jak nazywasz inne piwa, klarują się szybciej i inaczej - własna obserwacja. Frakcje = płyn, linia, płyn
Pzdr
Po drugie, tłumaczę jak chłop krowie na rowie, bo wydaje mi się, że nie rozumiesz, o czym my Ci tu piszemy. No, ale Tobie z kolei wydaje się, że my nie rozumiemy. Zatem może rzeczywiście dołącz jakąś fotkę, żebyśmy ostatecznie przekonali się, czy na pewno dobrze się rozumiemy w zakresie frakcji I wtedy albo potwierdzimy swoje poprzednie wypowiedzi, albo zastanowimy się nad innymi
P.S. FCJP: "tym bardziej"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehousePróbujemy Ci z Naczelnikiem wytłumczyć od pewnego czasu, że to normalny proces w każdym leżakowanym piwie domowym
Dlatego przeszła mi ochota na dalsze wyjaśnienia w tym temacie .Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Witam Marusia,
Trąbę mam tylko jedną więc nie narażę jej ponownie Co do fotki, to próbowałem ale jakość zdjęcia jest do chrzanu, więc chyba nie wyjaśnimy tej kwestii. Sorry jeżeli poczułaś się urażona moim poprzednim postem ale byłem lekko poirytowany. Nie zrozumiałem P.S., pewnie nie był do mnie
Pozdrawiam i dzięki za pomoc
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarzycielNie zrozumiałem P.S., pewnie nie był do mnie
Do Ciebie, do Ciebie: FCJP=Forum Czystości Języka Polskiego -> taka tutejsza organizacja terrorystyczna wytykająca byki w pisowni Ale Tobie raczej częste czepianie się nie grozi, piszesz na ogół jak człowiek
Comment
-
Comment