Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopek7
Ząbkowski browar "BAJECZNY" gotuje
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopek7tak to wygląda
Moja rada jest taka: butelkuj prędko, zostawiając korzuch z kilkoma centymetrami piwa w balonie.
Możesz mieć duże szanse na I miejsce na kwaśnej scenie, ale możesz też wcale nie wejść na podium. Miałem takie niespodzianki w piwach i mogę powiedzieć , że na dwa taki zabutelkowane jedno jest niepijalne.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
cuś na calineczce
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikTo co na ściankach gąsiora , to efekt zlewania piwa czy po prostu trochę nim "porzucałeś"?
Moja rada jest taka: butelkuj prędko, zostawiając korzuch z kilkoma centymetrami piwa w balonie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikMożesz mieć duże szanse na I miejsce na kwaśnej scenie, ...pijmy, bo pełnych butelek nie skupują
Comment
-
-
jeżeli Calineczka była trująca to... niedożyję jutra. Razem z kumplem szukając śladów zepsucia, przy butelkowaniu, obciągneliśmy we własne nery coś koło 3-4 litrów.
a jeżeli jest tylko niezdrowa to mam nadzieję, że ceramika z Koła jest wytrzymała tak poważniej to mętniaczek lekki 5 Blg słodowy b. wyraźny smak i leciutka goryczka w tle i co dziwne, wcale nie wyczuwawam posmaku wody
Zabutelkowano i odczekam ze 3 tygodniepijmy, bo pełnych butelek nie skupują
Comment
-
Comment