Moim zamiarem napewno jest zacząć warzenie. Mam nadzieję, że wszystkie zamówione rzeczy dotrą do mnie w miare szybko i w następny weekend zacznę. A dalsze plany uzależnione są od sukcesy bądź porażki w pierwszym podejściu.
Plany warzelnicze na sezon 2005/06
Collapse
X
-
Jutro pierwsza warka w tym sezonie, ale wyjątkowa, bo z "terminatorem" Ahumbą, czyli będziemy mieli człowieka do fizycznej roboty
O szczegółach w odpowiednim temacie, ale z obawy o psoty forumowych chochlików, dopiero, jak piwo zamieszka w butelkachbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironJutro pierwsza warka w tym sezonie, ale wyjątkowa, bo z "terminatorem" Ahumbą, czyli będziemy mieli człowieka do fizycznej roboty
O szczegółach w odpowiednim temacie, ale z obawy o psoty forumowych chochlików, dopiero, jak piwo zamieszka w butelkach
Teraz już wiem na pewno, odwrotu nie ma od IV lub V warki zacieramWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironJutro pierwsza warka w tym sezonie, ale wyjątkowa, bo z "terminatorem" Ahumbą, czyli będziemy mieli człowieka do fizycznej roboty
[...]
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
No właśnie, kutwa, nie przyniósł, ale się przynajmniej nie spóźniłbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
No to jakiś postęp jest...Trzeci "terminator" już na pewno wodę przyniesie
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo to jestem naładowany wiedzą, piwem, porterówką i ma(i)łymi upominkami.
Teraz już wiem na pewno, odwrotu nie ma od IV lub V warki zacieram
- owsiany stoucik;
- pale ale;
- i być może koźlaczek.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment