Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Browar Feeryczny
Collapse
X
-
Brak możliwości lokalowych, stracony czas i to, że dzisiaj w nocy wszystkie butelki zostaną otworzone, a ich zawartość wylana do kanału. Proszę o niezadawanie pytań, bo i tak jest mi wystarczająco źle.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
No, nie Cyborgi nie załamują się takimi byle porażkami! Chciałabym zauważyć, że Wrocław to jedyne miasto w Polsce, w którym warzą TRZY kobiety i proszę mię tu statystyki nie psuć
Comment
-
-
Lubię warzyć samej, ale nie mam, gdzie. Do tego, kiedy jest się chorym i ma się nieopisane składniki od różnych dobrych dusz, których nie ma gdzie wyłożyć, kiedyś w końcu trzeba się pomylić. A na własne mieszkanie i na własny niezależny browar szans nie mam.
Nie wiem, czy mnie zaliczyć do kobiet.
Ogólnie dzisiaj jestem załamana i totalnie zniechęcona.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelOgólnie dzisiaj jestem załamana i totalnie zniechęcona.
Mam nadzieję, że szybko się znów zachęcisz i powstaniesz jak Zabrze lub Ciechan z popiołów i będzie jeszcze nie raz głośno o FeerycznymWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceldzisiaj w nocy wszystkie butelki zostaną otworzone, a ich zawartość wylana do kanałubrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyLepiej oddaj je komuś (pełne). Zobaczysz - minie kilka miesięcy, a sama będziesz się prosić o zwrot.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Siostraaa, ja rozumiem, że już Wam się skończyły zapasy, które Wam poczyniłam kilka miesięcy temu , ale niestety - patrz mój poprzedni post.Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2006-01-10, 11:12.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Wolę nie mówić - już wystarczająco dzisiaj w nocy głową w mur powaliłam, jak coś mi przyszło do głowy, poszłam sprawdzić 10 000 niepodpisanych opakowań i preparatów, które dostałam w prezencie = tyle słodu, drożdży i mojej energii (że o chmielu, wodzie i inncyh takich nie wspomnę) poszło się...[wykorzystać seksualnie].Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
No nie, to jest tak intrygujące, że się nie powstrzymam: przyznaj się - pirosiarczyn do nagazowania, glukoza do dezynfekcji????
Comment
-
Comment