Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark
Browar Feeryczny
Collapse
X
-
Dyskusje na temat Browaru Zew Natury mają miejsce TU
Dobra, z racji tego, że otrzymuję od kilkudziesięciu godzin niemoralne propozycje - niech Wam będzie! Chętnym mogę udostępnić butelkę do eksperymentów, ale zastrzegam: to nie jest piwo i ja nie biorę żadnej odpowiedzialności, jeśli ktoś to ustrojstwo zechce sprawdzić organoleptycznie... (Są na tym Forum już tacy, co jedli pirosiarczyn w czystej postaci, ale ja tego nie popieram.)
Wszelkie zapotrzebowanie na ww. ciecz proszę zgłaszać na pw. (Odbiór wyłącznie osobisty.)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
To przynieś parę sztukasów jutro do Instytutu, sama jestem strasznie ciekawa, na ile pirosiarczyn wyparował (bo niby gdzie miał wyparować, skoro butelka zamknięta), a może się okaże, że ma właściwości nagazowujące?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris...cholera co za menda dała Ci ten słoik....
...k**** tak naprawdę to moja sprawkaLast edited by jerzy; 2006-01-12, 17:22.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo przynieś parę sztukasów jutro do Instytutu, sama jestem strasznie ciekawa, na ile pirosiarczyn wyparował (bo niby gdzie miał wyparować, skoro butelka zamknięta), a może się okaże, że ma właściwości nagazowujące?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris...cholera co za menda dała Ci ten słoik....uups nie odpowiadaj
...k**** to moja sprawkaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA skąd się ten słoik wziął i dlaczego nie został opisany przy napełnianiu?
...k**** tak naprawdę to moja sprawka
Ciężko się zawieszać, jak tu jeszcze dzięki Optimie, Biermannowi i Arcy'emu doszła do mnie dostawa 10 kg słodu z certyfikatem... (Dzięki, Panowie!)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Stworzyłam tę nieszczęsną etykietę, coby nie mieć nikogo na sumieniu. Chętnych proszę o pw z adresem mailowym (etykieta w bmp zajmuje 296kB). Oryginał jest w miarę kolorowy, ale z racji żałoby na butelkach znajdzie się wersja czarno-szaro-biała.
Uwaga! Z racji tego, że zawartość butelek nie jest według mnie piwem, etykiety można co najwyżej dodać do działu "ciekawostki". Kolekcjonerzy, zlitujcie się nade mną i poczekajcie na etykietę prawdziwego piwa, o ile takie uda mi się uwarzyć.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
No dobra, chyba pora się otrząsnąć - na razie piwo powstaje w głowie, potem pertraktacje pustego domu i warzenie w tajemnicy - bo im bardziej słucham cudzych rad, tym bardziej zbliżam się do wytworzenia płynu hamulcowego Szczegóły zostaną umieszczone na Forum już w trakcie fermentacji. (Poza nazwą, która została narzucona mi w zeszły piątek... )Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Brawo Cyborgu, tak trzymać! Na wszelki wypadek nie życzę powodzenia, żeby nie zapeszyć...Last edited by Twilight_Alehouse; 2006-01-17, 11:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseBrawo Cyborgu, tak trzymać! Na wszelki wypadek nie życzę powodzenia, żeby nie zapeszyć...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Tylko żałuję, że z Wyzwolenia mi piwo nie wyszło, bo miałam taki fajny koncept na etykietę... No, ale chyba muszę, jak Feniks z popiołów się wygramolić, bo mnie denerwuje, że swojego piwa nie mogę się napić (a tak, to przynajmniej w czasie pomiarów pokorzystam ).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Etykietę zawsze możesz zrobić... Wiesz, jak kolekcjonerzy się ucieszą?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyEtykietę zawsze możesz zrobić... Wiesz, jak kolekcjonerzy się ucieszą?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment